Hudpleie

Det er viktig å pleie huden for å unngå uttørring. For å forebygge tørr hud, anbefales det å bruke fuktighetskrem daglig, og alltid etter dusjing og bading. Ved tørr hud bør du ikke bade eller dusje for lenge, og du bør unngå å bruke for varmt vann. 

Vær nøye med hvilken såpe du vasker kroppen din med og hvilken sjampo du vasker håret ditt med. Såpe tørker ut huden, men kan også bidra til å fjerne bakterier slik at infeksjoner kan forebygges. Derfor anbefales det å vaske tørr hud med såpe som er spesielt tilpasset tørr hud, og som ikke tørker ut huden ytterligere.

Det er veldig individuelt hvor mye fuktighetskrem huden din trenger. Tørr hud har godt av regelmessig bruk av fuktighetsgivende og mykgjørende kremer. Vi anbefaler at du bruker Danatekt Creme to ganger om dagen, og alltid etter at du har dusjet. Best effekt av fuktighetskremen får du når du smører deg rett etter at du har dusjet, når huden er fuktig og myk. Hvis du føler behov for det, kan du smøre deg med Danatekt Creme flere ganger om dagen. Du kan ikke smøre deg for ofte! Det er viktig å smøre tørr hud regelmessig slik at huden holder seg myk og smidig. Gjør den daglige påsmøringen til en hyggelig rutine, da glemmer du ikke å ta vare på deg og huden din! Smør alltid etter at du har dusjet eller badet.

Hendene er utsatt for mange ytre påvirkninger både sommer og vinter. Varme, kulde, sol, vann og materialer du jobber med kan påvirke huden. Smør hendene med fuktighetskrem så ofte som mulig. Bruk Danatekt Creme helst etter hver gang du har vasket hendene - gjerne oftere. Det er også viktig å smøre hendene før du går ut i kulden om vinteren. Kremen bidrar til å beskytte hendene slik at huden ikke sprekker ytterlige. Et godt tips ved tørre hender er å smøre dem med Danatekt Creme og ta på tynne bomullsvanter, for å gi økt mykgjørende effekt, før du går og legger deg på kvelden. 

Huden kan ofte være rød og irritert fordi den er tørr. Danatekt Creme bidrar til å pleie, mykgjøre og danne en beskyttende og vannavvisende hinne som bevarer fuktigheten i huden. Hudens naturlige beskyttende funksjon gjenoppbygges og  bidrar til å dempe irritert hud. Kremens sammensetning bidrar til å fremme hudens naturlige balanse. I tillegg inneholder Danatekt Creme vitamin E, som også bidrar til å dempe irritert hud.


Sist oppdatert 20.03.2019

Kontakt oss

Bestill materiell