}

Om Orion

Orion - building well-being

Selskapet ble grunnlagt i 1917 av finske farmasøyter, og har siden vokst seg til en av Nordens ledende legemiddelkonsern. Orions produkter selges i mer enn hundre land, og selskapet har egne salgsorganisasjoner i over tjue land.

Virksomheten er basert på selskapets grunnleggende verdier: appreciate each otherstrive for excellence og building the future.

Moderselskapet forsker intensivt for å vidareutvikle eksisterende, samt utvikle nye, innovative medisinske behandlinger.

Les mer om Orion på konsernets hjemmeside.

Orion Pharma

Under overflaten er menneskers grunnleggende behov ganske like. Vi ønsker helse og livskvalitet. Orion Pharma ønsker å utvikle innovative og kostnadseffektive legemidler som kan bidra til å øke livskvaliteten til de som er rammet av sykdom og smerte.

Orion Pharma er konsernets største divisjon. Vi utvikler og leverer legemidler til det globale markedet. Orion Pharmas forskning og utvikling er hovedsakelig fokusert på produkter innen CNS (Central Nervous System), intensivpleie, onkologi/urologi samt astma og KOLS.

Verdi for samfunn, helsevesen og pasient

Vi jobber for å skape verdier for og øke samarbeidet med myndigheter, forskere, helsepersonell- / pasientorganisasjoner og andre legemiddelselskaper. Takket være vår høye markedssituasjon i Norge og resten av Skandinavia er vi en attraktiv partner i ulike sammenhenger. Vi er omkring sytti medarbeidere innen markedsføring, salg, klinisk forskning og utvikling, registrering- og informasjonsspørsmål, samt økonomi og administrasjon.

Vi jobber også med kostnadsbesparende generiske legemidler, reseptfrie legemidler og hudpleieprodukter.


Sist oppdatert 31.03.2022

Kontakt oss

Bestill materiell