Sebamed | hudpleie

Holder huden frisk. Rett og slett.

Sebamed Classic - Ansikt, kropp og hår

Huden, kroppens største organ, beskytter oss mot f.eks. sol, kulde og hudirritasjoner, samtidig som den forhindrer uttørring og bidrar til å regulere kroppstemperaturen. Frisk hud har en pH-verdi på omtrent 5,5, som bidrar til å bygge opp og bevare hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Når pH-verdien endres, f.eks. ved vask av hud med tradisjonell såpe, kan huden bli tørr og irritert. Våre vaskeprodukter er såpefrie og inneholder milde, rengjørende vaskeaktive ingredienser.

Klinisk / dermatologisk testet

Alle Sebameds produkter er klinisk/dermatologisk testet og har en pH-verdi på 5,5. Produktene som er mildt parfymerte, inneholder nøye utvalgte, milde duftingredienser. Hvis du har ekstra ømfintlig hud, bør du kanskje velge et helt parfymefritt produkt innenfor våre hudvasker, dusjoljer, lotion og kremer for å redusere muligheten for hudirritasjoner.

Sebamed Clear Face - Fet og uren hud
Fet og uren hud oppstår på grunn av betente talgkjertler i huden. Dette er vanligst i tenårene når talgproduksjonen øker, men også eldre kan rammes av fet og uren hud. Frisk hud har en pH-verdi på omtrent 5,5. Ved en slik pH-verdi vil bakterier som kan forårsake fet og uren hud ikke trives så godt. De aktive ingrediensene virker reduserende på fet og uren hud uten å tørke ut huden. I kampen mot fet og uren hud kan du bruke renseskum (Deep Cleansing Foam), ansiktsvann (Deep Cleansing Facial Toner) og fuktighetsgivende gel (Moisturizing Care Gel).

Sebamed Baby & Kids Svanemerket

Sebamed Baby & Kids hudpleieserie er en svanemerket hudpleieserie uten parfyme for ømfintlig og sensitiv baby- og småbarnshud. Ved fødselen er hudens beskyttelsesbarriere ikke fullt utviklet, slik at babyhuden er ekstra ømfintlig. Derfor er det viktig å bruke produkter som er spesielt utviklet for babyer og småbarn. Svanemerkingen garanterer at produktet oppfyller miljøkrav med hensyn på nedbrytbarhet både når det gjelder innhold og emballasje, samt helsekrav som fokuserer på allergi og andre potensielt skadelige virkninger.

Sebamed får du kjøpt på alle apotek og på hjemmesidene angitt nedenfor:

Les mer om Sebamed produktene på www.sebamed.no.


Sist oppdatert 27.02.2023

Kontakt oss

Bestill materiell