Undervisninger

Preparatomtale | Felleskatalogtekst | Sikkerhetsinformasjon

Skreddersydd undervisning tilpasset din klinikk

Når situasjonen tillater det, kan vi tilby skreddersydde løsninger for din klinikk. Opplæringen er basert på pasientkasuistikker med det formål å øke kunnskapen om hjertesvikt, diagnostisering og ulike behandlingsalternativer. Undervisningen gir rom for diskusjoner gjennom et interaktivt system med spørsmål, som benyttes under gjennomgang av pasientkasuistikkene.

De forskjellige pasientkasuistikkene gjenspeiler en blanding av problemstillinger som de fleste kjenner seg igjen i, uavhengig av om du jobber på akuttmottaket, er indremedisiner, kardiolog, intensivist eller anestesiolog. Vil du vite mer om pasientkasuistikkene, kan du lese om dem her.

I tillegg til interaktive pasienthistorier er det også en teoretisk modul:
- patofysiologi og akutt hjertesvikt

Undervisningen er kostnadsfri og tilpasses etter hvilken gruppe mottakeren tilhører, om man f.eks. er spesialist, LIS lege eller sykepleier.

Vil du vite mer?

Kontakt Kari-Anne Solli eller Ida Juell for ytterligere informasjon om innhold og tilpassing.

Kari-Anne Solli – kari-anne.solli@orionpharma.com – tlf 952 26 870

Ida Juell – ida.juell@orionpharma.com – tlf 414 24 586


Orion Forum

Målet med disse møtene er at man skal få mulighet til å diskutere behandlingen av hjertesviktpasienter på tvers av de ulike spesialitetene; kardiologi, anestesi, intensivmedisin og kirurgi.

Kontakt Britt Simonsen for ytterligere informasjon og kommende datoer: britt.simonsen@orionpharma.com eller via telefon 99 10 11 45.

Webinarer

Registrer deg til våre ukentlige lunsjwebinarer, der vi tar for oss ulike aspekter ved avansert og akutt hjertesvikt. Noen forelesninger er mer teoretiske, mens andre er gjennomgang av kliniske pasientkasuistikker.

Se aktuelt program for webinarene her


Sist oppdatert 26.04.2022