Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse. Hvis du
fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Transparens

EFPIA Disclosure Code er et europeisk bransjeinitiativ som skal føre til mest mulig åpenhet om forholdet mellom næringsliv, helsepersonell og helseorganisasjoner. Dette samarbeidet er svært viktig både for å utvikle nye legemidler og for best mulig pasientbehandling med eksisterende legemidler.

Tiltak for åpenhet om relasjoner mellom legemiddelindustrien og helsepersonell vil bidra til å gi økt tillit til alle parter. De nye reglene om åpenhet har som mål å styrke det nødvendige og helt legitime forholdet mellom legemiddelfirmaer og helsepersonell.

EFPIA Disclosure Code er et felles utgangspunkt for å kartlegge transaksjoner i hele Europa. Du kan finne mer detaljert informasjon om dette arbeidet her.

Du kan også lese mer om den norske implementeringen av EFPIA Disclosure Code her.

Hva er inkludert i rapporteringen?

Finansielle overføringer til helseansatte og sykehuspersonell (HCP) samt helsevesen (HCO) knyttet til aktivitetene til legemiddelbedrifter i forbindelse med reseptbelagte og reseptfrie legemidler til mennesker.

Metodebeskrivelsen oppsummerer metodene som er brukt under denne åpne rapporteringen, dvs. den er en komplettering av rapportmalen, med mer spesifikk informasjon om fremgangsmåte.

Kontakt Elling Berg, Country Manager Denmark and Norway, på elling.berg@orionpharma.com eller +4798246910 dersom du har noen spørsmål.

Updated 5 mars 2018
Du har klikket på en lenke til et ekstern nettsted. Orion Pharma kan ikke holdes ansvarlig for innholdet. Klikk på Avslutt for å gå tilbake til orionpharma.no eller på Fortsett for å gå videre til eksterne nettsteder.