Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse. Hvis du
fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Om Orion

Orion er et innovativt europeisk forskningsbasert firma som utvikler, produserer og markedsfører legemiddel og diagnostiske tester for globale markeder.

Bedriften ble grunnlagt i 1917 av finske apotekere og har siden dengang vokst til en av Nordens ledende legemiddelkonsern. Orion produkter selges i flere enn hundre land over hele verden. Bedriften har egne salgsorganisasjoner i over tyve land.

Orion bedriver egen forskning hvor man i dag arbeider med å ta fram nye originale legemidler, først og fremst innen neurologi, kardiologi og intensivpleie, hormonelle og urologiske terapier, samt å videreutvikle utprøvde legemiddelterapier.

Les mer om Orion på konsernets nettside. Klikk her...

Orion Pharma AS i Norge

Orion Pharma AS er datterselskapet av finske Orion Oyj, et av Nordens største legemiddelfirma, som er aksjenotert på Helsingfors Børs.

Orion har vokst til å bli et av Nordens ledende legemiddelkonsern.

Vi baserer vår virksomhet på mange grunnleggende verdier – Values of the Orion Group:

- Mutual trust and respect
- Customer focus
- Innovation
- Achievement
- Quality, reliability and safety

Våre verdier skal være en naturlig del av vårt daglige arbeide, og noe vi vil leve opp til.

Vi arbeider for et utvidet samarbeid med myndigheter, forskere, helsevesen og andre legemiddelfirmaer. Vi er en attraktiv partner gjennom vår høye markedsnærhet i Norge og i Norden ellers.

Vår dynamiske organisasjon, kompetente medarbeidere, ambisjon og framtidstro gjør oss til en interessant partner i manges øyne.

Vår visjon:
Orion Pharma er ett Nord-europeisk forskningsbasert forretningsdrevet legemiddelfirma, med spesiell trykk på å utvikle innovative behandlinger for globale markeder
.

Orion er en fremtidsbedrift med sterk internasjonal vekst

I bedriften jobber mennesker med forskning og utvikling, markedsføring, salg og produksjon. Nærheten til markedet er høyt på vårt nordiske hjemmemarked, Tyskland og England er også høyt prioritert. De kommende årene regner vi med god vekst i Norden og i prioriterte Europeiske markeder.

Dette gir veldig gode forutsetninger for økt samarbeid med universitetsklinikker, primærhelsetjenesten og pasientorganisasjoner. Dermed kan Orion aktivt påvirke til økt kunnskap og bedre kostnadseffektiviteten i helsetjenesten.

Forandringens vinder gjelder også i legemiddelindustrien

Det seneste tiår har pasientenes innflytelse over sin legemiddelbehandling økt kraftig. 2000-tallets legemiddelbrukere har større kunnskaper og krav. Legen har i høyere grad ansvar sammen med sine pasienter for kostnader, og krever effektive medisiner til rett pris. Samfunnet stiller også høyere krav til kostnadseffektiv legemiddelbehandling.

Internasjonalisering og avansert metodeutvikling gir en raskere utvikling av nye legemiddelprodukter. Økt innovasjonstakt har skapt en ny type markedsplass. Konkurransen øker og den økonomiske livs lengde til et nytt originallegemiddel forkortes drastisk, samtidig som investeringskostnadene for å forske frem et nytt originallegemiddel øker.

Menneskers grunnleggende behov

Vårt mål er å stadig forbedre og utvikle legemiddelbehandlingen. Under overflaten er menneskers grunnleggende behov ganske like. Vi vil alle ha helse og livskvalitet. Vi vil også få størst mulig utbytte av pengene vi satser, uansett om vi er pasienter, leger, apotek eller investorer.

Vår miljøpolicy

Orion Pharma er en del av et demokratisk samfunn i rask forandring, der både medarbeidere og omverden har rett til å stille krav. Dette gjelder også miljøhensyn, hvor vi oppfordrer alle medarbeidere til økologisk tankegang.

Orion Pharma i dag

Vi arbeider i en skandinavisk organisasjon der den norske, danske og svenske verden bygger en sterk plattform for å tilfredsstille de krav og ønsker som passer pasienter, helsevesenet og samfunnet ellers. Kontorer i København, Stockholm og Oslo sikrer at vi har en sterk markedsnærhet i alle tre land.

Orion Pharma AS har 13 ansatte i Norge innen markedsføring, salg, økonomi og administrasjon.

Vi er stolte over hva vi hittil har prestert, og har store forventninger for fremtiden.


Elling Berg
Country Manager
elling.berg@orionpharma.com

September 2012 

Updated 10 mars 2015
Du har klikket på en lenke til et ekstern nettsted. Orion Pharma kan ikke holdes ansvarlig for innholdet. Klikk på Avslutt for å gå tilbake til orionpharma.no eller på Fortsett for å gå videre til eksterne nettsteder.